Instrument za mjerenje cilindričnosti, cilindrično otkrivanje

1. Precizna kružna rešetka uvezena iz Njemačke 2. Stroj je konfiguriran s različitim specifikacijama i dužinom rubinskih sondi 3. Struktura aerostatičkog ležaja se koristi na visokoj preciznoj platformi za rotacionu izmjeru

Detalji o proizvodu

Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača kineske opreme za mjerenje cilindrične preciznosti, cilindrično otkrivanje, ovdje čeka vaš kontakt.

Primjena:
Olovni niz strojeva za mjerenje cilindrične mase se uglavnom koristi za mjerenje radnih komada za rotirajuće tijelo čije su različite površine redovne ili nepravilne, kontinuirane ili isprekidane, kao što su njihova zaobljenost, cilindričnost, linearnost, koncentričnost, koaksijalnost, ravnost, paralelizam, perpendicitost, površinska valovitost Tako dalje. Dodatno, na stroju se može provesti spektralna analiza, analiza visine valova, analiza širine osovina i analiza dometa skoka.
Karakteristike:
1. Struktura aerostatičkog ležaja koristi se na visokoj preciznoj ploči za rotacionu izmjeru, koja ne može učiniti glavni vretenak stroja pogođen trošenjem, tako da će se produžiti vijek trajanja.
2. Što se tiče prikupljanja podataka, ostvaruje se precizna kružna rešetka uvezena iz tvrtke HEIDENHAIN u Njemačkoj, kao i tehnika.
3. Stroj je konfiguriran s različitim specifikacijama i dužinom rubinskih sondi. Nadalje, posebne sonde i čvora mogu se dizajnirati prema potrebama kupca.
4. Stroj ima snažnu funkciju analize, poput linearnosti, cilindričnosti, ravnosti, paralelnosti, koaksijalnosti, koncentričnosti, valovitosti i analize visine valova. Može analizirati frekvencijski spektar stanja površine dijela, a konačno se može ponuditi amplituda valova.

Upit