Dom > Vijesti > Sadržaj

VIBRACIJA METODA LIJEČENJA OD CMM

Vibracija je jedan od glavnih čimbenika koji utječu na mjerenje za preciznost i stabilnost, kako bi CMM da osigura dovoljno, potrebno je stvoriti pogodno okruženje za mjerni stroj.


Ako CMM instalacije gdje su uvelike pod utjecajem vibracija, nastojimo usvojiti način temelj liječenja (točke m užljebine, izolacija rov), ali metoda izolacije je očigledan nedostatak (kao što je moguće zadovoljiti CMM preciznost proizvoda, i korištenje okoliša, ako korisnik u podu očito ne može usvojiti temelj shema), pojava prigušivanje mehanizam je napravio za neprimjerenost temelj vibracija.


Nano preciznosti autonomne dizajn patenta tehnologije--CMM prigušivanje mehanizam. Jednostavan i zgodan instalacije. Stavite gumenu podlogu u gornjem dijelu i niže prigušivanje gumeni blok matrica, umetanje dva umetnite u međusobno koristeći gore i dolje Vodič postova kako bi se osiguralo mjesto. Četiri otvora sa navojima na dvije matrice supstrata može biti povezan s prigušenja CMM ili tlo. Kvadrilaterala je opremljen vodič stup, koji se može učinkovito spriječiti pada ili prevrtanja zbog jednostranog sila prigušenja uređaja.