Dom > Vijesti > Sadržaj

KORIŠTENJE CAD U KOORDINATNI MJERNI UREĐAJ

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u kalup, avio i auto prerađivačka industrija. Primjena CAD u koordinatni mjerni stroj koristi softver razvijen od strane računala za napredne mjerni test.

Koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u kalup, avio i auto prerađivačka industrija. Primjena CAD u ispitnim koordinirati meThis je mjerenje CAD modela u softver nema stvarni predmeti. Uvelike smanjuje otkrivanje fazi operacije objekta stvarni test i može samo poboljšati učinkovitost otkrivanja, spasiti test resursa ali smanjuje intenzitet rada.

coordinate measuring machine cmm

CAD u obrnuti inženjering izlaz. Obrnuti in enjering je proces izdati crteža ili relevantnih podataka prema izradak, u usporedbi s tradicionalnim procesom u koja bi izradak prema crtežima ili relevantnih podataka. Obrnuti inženjering, prvo iznad je koristiti tri koordinatni mjerni stroj za točno mjerenje oblika uzoraka, i onda koristiti CAD funkcije za rješavanje mjernih podataka i generirati jednu ili nekoliko format datoteke CAD podataka.

measuring system

Nano preciznosti konfiguracija CMM je o CAD softver koji uvoziti CAD modela biti odmjeren, i to možete raditi u izvanmrežnom načinu rada otvorite softver samostalno učenje funkcija, sustav automatski generirati mjerni program, može biti mjerenje simulirane, saznati operacija grešaka u procesu mjerenja put i skupljati bodove, a za izmjenu programa. Stvarna mjerenja možete minimizirati moguće probleme i može maksimalno jamčiti sigurnost u procesu mjerenja.


Tri koordinirati mjerni stroj kao zajednički mjerni stroj, jer ima visoke točnosti mjerenja i mjerenja učinkovitosti i praktičan rad. To možete ostvariti online mjerenje. I uvođenje CAD funkcije, će donijeti tri koordinatni mjerni stroj veće korištenje prostora.


E-mail:2972853095@QQ.com