Dom > Rješenja > Sadržaj

Vibracija metoda liječenja CMM II

U modernom proizvodnom sektoru, tri koordinate mjerni stroj više se primjenjuje u procesu proizvodnje, što čini proizvod ciljeva i ključ kvalitete postupno mijenja od završne inspekcije u vođenja proizvodnog procesa. Kroz povratne informacije za pravovremeno prilagoditi parametre procesne opreme kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda i proizvodnje obraditi stabilnost i poboljšati učinkovitost proizvodnje.

renishaw probe head

Jer ima sve više i više mjerenja za radu u proizvodni, vibracija postaje vraća problem. Dok korisnici prilikom testa, ako vibracije testiranje podataka tri koordinatne stroja je izvan raspona, to će imati veliki utjecaj na točnost mjerenja. U ovom trenutku moramo izgraditi posebne baze.

Ako vibracije test podataka tri koordinatne stroja je unutar raspona, u ovom trenutku, mjestu postavljanja mjernog instrumenta mora zadovoljiti sljedeće uvjete:

1. u svim smjerovima, nagib tla je obično ispod 5 mm/m.

2. tlo ležaj mora biti veća od zbroja Maksimalna težina mjerenja stroj i Maksimalna težina mjerenja dijelova.

3. ugradnja mjernih za područje mora bez površinske aktivnosti ili loma

4. tlo bodova i okolne grubo bodova mora biti očišćen.

patent aibration cushion to reduce vibration

Možemo također pružiti CMM prigušivanje mehanizam koji je naš patent (Patent br. je ZL 2014 2 0532122.0). Ova praktična nova tehnologija je prigušivanje od gume.

I to retardirani vibracija i osigurati točnost stroja.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com