Dom > Rješenja > Sadržaj

Korištenje CMM u proizvodnji automobila

U brzom razvoju industrijske proizvodnje okoline, R & D i proizvodnja velikog broja složenih mehaničkih dijelova sve potrebno Napredno testiranje tehnologija i instrumenata, posebno u preciznost strojeva istraživanja, numeričko upravljanje alatnih strojeva proizvodnja, auto dijelova proizvodnje, rast elektroničke industrije i zračni prostor. Koordinatni mjerni stroj, kao jedan od važnih velika preciznost instrumenta, već sve više i više cijenjen od strane istraživača i proizvodnje zbog svoje pogodan za trodimenzionalni prostor dimenzije mjerenje, koje mogu ostvariti on-line otkrivanje i automatsko mjerenje.

U području automobilske proizvodnje, kvalitete meta moderne prerađivačke industrije je što više držati dijelova proizvodnje prema zahtjevima dizajna. Ipak, da bi se osiguralo dosljednost procesa proizvodnje i dizajn, mora biti za kontrolu proizvodnog procesa. Najučinkovitiji način za kontrolu proizvodnog procesa je precizno mjeri veličinu, nakon dobiti informacije o veličini, analizu i povratne podatke u procesu proizvodnje, kako bi se kontinuirano poboljšanje kvalitete proizvoda. Kontrola procesa je srž precizno mjerenje veličine komade. Tri koordinatni mjerni stroj je jedan od najučinkovitijih načina za točno mjerenje i izračun veličine podataka. I može umjesto raznih površina mjerenje alata, avion mjerne alate, fiksni ili prilagođene kombinacije skup mjerila i precizni mjerni Alati za uporabu. Time znatno smanjuje vrijeme potrebno za dovršetak pregleda složenih vozila. Tri koordinatni mjerni stroj može pružiti pregled proizvoda tvornice, za kalibraciju, kupca kvalitetom i druge funkcije ta istovremeno pružajući veličina podataka kao što su uvjeti procesa proizvodnje korisnih informacija za kontrolu procesa.

Izgled tijela je najintuitivniji prikaz dizajna vozila i proizvodnja nivo. I visoku preciznost tijelo je osiguranje lijep oblik, uštedu vremena i kvalitete automobila. Kvaliteta igra ključnu ulogu u natjecanju. Tako da možemo koristiti visoku preciznost, visoku učinkovitost od tri koordinatni mjerni stroj za provedbu precizno testiranje analize, on-line praćenje i obradu praćenje za auto industriju proizvodnje.

Tri koordinirati mjerni stroj kao nov, učinkovit preciznost mjernih instrumenata je vrlo istaknute prednosti. Sada, to je naširoko koristi u strojevima za proizvodnju. Ona postaje univerzalni testiranja opreme u modernim industrijskim inspekciju i kontrolu kvalitete.


Molimo obavijestite me ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com