Dom > Rješenja > Sadržaj

Učinak pritiska na klima ležaj CMM.

Sep 29, 2016

1. pritisak

Pod normalni radni tlak, debljina zračnog prostora između klima ležaj i vodič željeznicom je fiksna, koji može osigurati dobra ponovljivostCMM. Ako tlak zraka varira, promjena prije pritezanja snagu klima ležaj u skladu s tim će dovesti do promjena između membrana prostora. Kada prostor između membrana postaje vrlo mali, postoji trenje između zraka ležaj i vodilicu, koja može izazvati relativne trenje između zraka ležaj i vodilicu dok stroj radi. Čak i ozbiljno može uzrokovati ogrebotine na vodilicu i utjecajni stroj performanse.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. utjecaj ravnotežu cilindar

Stanje motora se koristi za ravnotežu Z osi. Kada Z osi gravitacije jednaka privlačnih sila generira cilindru tlak, OS Z će držati ravnotežu. Kada se cilindar privlačnih sila manja od gravitacije, cijela ravnoteža sustava će biti izvan kontrole. Z osi kao sonda glavu će pasti. To može oštetiti sonda i Z osi. Stoga je vrlo potrebno da se osigura pritisak komprimiranog zraka za CMM.

 3D Measuring Machine

IakoNaša tvrtkaje poduzela niz mjera za kontrolu negativnih posljedica fluktuacija tlaka komprimiranog zraka kako biste osigurali da možete koristiti u CMM normalno, molim vas strogo kontrolirati tlak od CMM.Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com