Dom > Rješenja > Sadržaj

Utjecaj Temperature i vlage na na CMM

Sep 07, 2016

Normalnu radnu temperaturu tri koordinatne mjerne machine(CMM) je 20 ℃±2 ℃, a vlažnost zraka je 40-70%. Povišene temperature CMM od dna prema vrhu, a temperatura se mijenja svakog trenutka. Tako razliku svake osi rešetkom temperatura i dijelovi temperature će utjecati na tri koordinirati mjerenje za mjerenje preciznosti. U stvari, ako je vlažnost velika, to će loše korodirati plutajuće blok i neke ključne temeljne komponente mjerenja stroj, koji će izravno oštetiti instrumenta. Tako smo što je više moguće kako bi se osigurala unutarnja temperatura i vlažnost se kontrolira u normalnom rasponu, kako bi se poboljšala preciznost tri koordinatni mjerni stroj.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tri koordinirati mjerni stroj kao precizni mjerni instrumenti, pravovremeno održavanje može produljiti vijek trajanja stroja mogu garantirati točnost i smanjiti broj kvarova.

Tri koordinatni mjerni stroj je strogu za okoliš, dužni su strogo kontroliraju sobnu temperaturu i vlažnost.

Plinski pravac CMM je nikada nositi strukture u teoriji, ali ako klima resursa nije čist, ulje, voda ili nečistoća, što može uzrokovati plin imajući blokirati, ozbiljnije plin imajući i plutajući rail nule. Tako treba redovito provjerite stroj zraka i odvod vode, redovito čistim filter i separator ulje-voda. Izvor zraka također treba posvetiti pozornost, klima kompresor ili plin opskrbu gasholder također treba redovno provjeravati.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com