Dom > Rješenja > Sadržaj

Razlika između CMM i normalno mjerenje (II)

Položaj pogreška je povezana sa stvarni iznos faktora na promjene elemenata se mjeri. Kao mjerilo stvarni dijelovi također ima oblik pogreške, stoga treba simulirati mjerni elementi u konvencionalnih mjerenja, koje obično koristite na površinu s dovoljno oblik.

Kada koristitetri koordinirati mjerni stroj, samo moramo izmjeriti nekoliko koordinata točaka na komad, a zatim paralelno pogreške mogu se izračunati pomoću računala. Mjerenje preciznosti ovisi točnost CMM, to nema veze s mjesta, pa je bliža stvarnoj situaciji dijelovi se testira.

Površinska mjerenja mogu se podijeliti u dvije vrste: jedno je teorija izmjerenog površinski oblik je poznat, onda procijeniti stvarne površine, u stvari često zahtijeva mjerenje zakrivljene površine pogreške; Druga je teorija zakrivljene površine oblika nepoznato, prema stvarne izmjerene podatke prikladno teorija površina. Konvencionalna metoda se uglavnom koristi za prvu vrstu mjerenja.

Tijekom mjerenja pomoću CMM, samo treba staviti dijelove da se testiraju na radni stol, ispravno pozicioniranje i poravnanje, mjerimo nekoliko bodova u režim ručnog mjerenja, i usporedba rezultata mjerenja s teoretske konture.

Konvencionalna metoda mjerenja je ne samo slaba ponovljivost ali niske mjerenje učinkovitosti. Tri koordinatni mjerni stroj je teže svladati nego konvencionalni mjerni instrumenti, ali ga možete mjeriti geometrija veličine i oblika u isto vrijeme. U poziciji pogreška u mjerenju, ne trebamo koristiti uređaj za simulaciju mjerni. Osim toga CMM je svisoke točnosti mjerenjai mjerenja učinkovitosti, što je potrebno za proizvodnju test kvalitete.


Molimo da nas obavijestite ako bilo koje quesrions ili savjet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com