Dom > Rješenja > Sadržaj

Razvoj u budućnosti

Mjerenje je drevni i novih poslovanja, to je razvijen s društvenim razvojem tehnologija proizvodnje i znanosti. U isto vrijeme također označava stupanj modernizacije zemlje mjerenje rada. Mjerenje rada je način poboljšati ekonomsku korist industrijskih poduzeća, a je također poboljšati proizvodnju i kvalitetu proizvoda.

U gospodarske aktivnosti, više od 80% industrijske proizvodnje može se realizirati tek nakon mjerenja, mjerenje aktivnosti u industrijaliziranim zemljama doprinosi 4% ~ 6% bruto nacionalnog proizvoda (GNP), mjerenje je "Oko" od industrijske proizvodnje. U posljednjih 25 godina, s pojavom laserski 3D skener i optičke tehnologije, mjerenje tehnologiju brzog razvoja. Kao rezultat toga, ovo polje će ostvariti daljnju razvoj nove mogućnosti u budućnosti, što će povećati kapacitet, kontrolu kvalitete i testiranje. Novi razvoj će također rezultirati u promjenama proizvodnih procesa.

Mjeriteljstvo testiranje posao će biti premještena iz laboratorija proizvodnih radionica. Ključ taj pomak je prenosivost, jednostavnost i fleksibilnost opreme. Osim toga, mjerenje će se provesti u slučaju bez ljudske intervencije, proizvodni proces će biti u mogućnosti da se ispraviti prema rezultat automatskog mjerenja.

Zato što jemjerna opremaje sve više i više blizu proizvodne radionice, mora imati jednostavnosti i jednostavnost korištenja, čime se proizvođač testiranje dijelova. Inspekciju i kontrolu kvalitete dijelova neće biti paralelni proces, to će postati sastavni dio proizvodnog procesa. Mjerenje će izvesti nekoliko puta u procesu proizvodnje, dakle postoji nekoliko mjerenja prije rezervnih dijelova se sastoji.

Sada, sve više i više operatora morate obavljati kontrolu kvalitete i testirati direktno u proizvodnji radionica. Mjerna oprema će biti više intuitivan i jednostavan za korištenje i razumjeti. Razinu znanja rada i potrebni stručni će također odbiti.

U budućnosti, zahvat će biti zamijenjen automatski mjerni sustav. Programiranje je vjerojatno da će biti noćna mora za kontrolu kvalitete grupe odmah, oni će biti više skloni usvojiti fleksibilan i intuitivan softver i hardver integracije. Na kraju dana, to samo malo jednostavan, stoga robota odvojene zapise i nastavimo programiranje put.

Konačno, inteligentno mjerenje će biti potpuna suprotnost proizvodnog procesa. Temelji se na automatiziranimjerenja rješenje, proizvodni proces će ostvariti automatski ispravak. U stvari, ovaj koncept je zajednička želja mnogih futuristi.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com