Dom > Rješenja > Sadržaj

Uvođenje izrade NANO CMM

Oct 10, 2016

Nakonmjerni strojisporučuje, ugoditi obaviti ozbiljan pojačalo; potrebne provjere i obaviti pripreme za instalaciju, kao što su mjestu postavljanja prijevoz prolaz i isporuke alata.

1. paket potvrdni

Provjerite i kutije za pakiranje, serijski broj i izgled stanja. Kad je nestašica ili nešto ne radi, molimo kontaktirajte odjel povezane isporuke na vrijeme razjasniti istinu i obratite nam se.

2. rastaviti kutije

Pakiranje kutija bi trebao otvoriti Naši tehničari i korisnik zajedno. Dijelova u okviru treba biti zaštićena od biti slomljen. Nakon otvorene kutije, provjerite tereta načinu, količini i izolirane dijelove prema popisu pakiranja.

3. očistiti pribor

Radi zaštite CMM i dijelovi od oštećenja ili hrđe tijekom transporta, CMM komponente pakiraju se odvojeno prije nego oni su prebačeni iz naproizvođač. Očistite se prije instalacije.

4. moć i Zračna pumpa

Potrebna je snaga stabilan napon 220V AC. Korisnik treba pripremiti ekskluzivnom terenu kabel. Protok i tlak zraka pumpe treba zadovoljiti propise. Zrak mora biti filtrirani prije ulaza u CMM. Komprimirani zrak za CMM mora biti suha i temperatura zraka mora biti blizu mjerenje sobne temperature jamči da klima ležaj, cilindar dijelova normalno raditi kako bi se osigurala točnost i stabilnost na CMM.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com