Dom > Rješenja > Sadržaj

Kako očistiti rešetka vladar CMM

Sep 02, 2016

Visoku preciznost koordinatni mjerni stroj je potrebno za rad u prašine unutarnji okoliš, temperatura mora biti pod kontrolom između 18 do 22 stupnjeva, vlažnost zraka kontrolira između 40% i 70%. Tako mjerenje okruženje mora biti instaliran sa pogodna klima uređaja. Uvjetni korisnik može izabrati to uvesti koga u službu za kosu kako bi se osigurala kvaliteta zraka. Iakotri koordinate mjerni stroj u tako dobro okruženje, rešetka vladara i dalje trebate učiniti održavanja na regularnoj osnovi. To može osigurati točnosti mjerenja i produžiti vijek trajanja tri koordinate mjerni instrument.

Rešetka vladar je preciznost mjerenja komponenti, održavanje igra veliku ulogu u poboljšanju mjerna preciznost. Udarci su bilješke na pravi način očistiti rešetka vladar:

Prvo, umočiti u upijajuće loptu s dehidriranom alkohol, uzeti upijajući loptu brisanje s jedne strane vladar prorezom na drugu stranu i onda ga zamijeniti čisti pamuk loptu za brisanje opet. Pamuk loptu ne može ponovno koristiti, i ne smijemo brisati naprijed i natrag. Posebno pazite da ne da ne dira čitanje glavu u postupku brisanja. Jer čitanje glava se koristi za čitanje rešetkom senzor kalibracije, lokacija i udaljenost od rešetka točno Prilagođeno. Ako te stvari se mijenjaju, to će uzrokovati čitanje pogrešaka koje ne možete pokrenuti sustav, pa budite sigurni da obratite pozornost na to; I ne dopustite da buka pamuk vlakna štap na rešetci, vlakna adsorpcija će proizvesti elektrostatski utjecati na čitanje glavu. Rešetka vladar ne bi trebao biti brisanje često, četvrtina ili pola godine je u redu.

Za Renishaw otvorenim prorezom vladara, ima neku vrstu zaštitnog filma na sloj rešetka vladar. Ako želite očistiti, umočiti u flannelette s vodom pase ili obrisati bezvodnog etanola. Ali kvaliteta bezvodnog etanola mora biti visoka, što mora sadržavati metanol, metanol je korozijski zaštitnog filma.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com