Dom > Rješenja > Sadržaj

Osigurati točnost koordinatni mjerni stroj--granit

Precizna proizvodnja je jedna od najvažnijih razvoja smjer mehaničke proizvodnje, ona je postala simbol za mjerenje razine tehnološki zemlje. Razvoj rezanje-rub tehnologija i namjenske industrije je ovisna o preciznosti otkrivanje. Tri koordinirati mjerni stroj kao vrsta visoko efikasanprecizni mjerni instrumenti, široko se koriste u strojevima za proizvodnju, instrument proizvodnje, elektronsku industriju, zrakoplovstvo i nacionalna obrana industrije. Primjenu granita u tri koordinate mjerenje je potvrdio već nekoliko godina. Nema nijedan drugi materijal koja je bolja od granita koji može zadovoljiti zahtjevima mjerenja.

Značajke:

Udio: 3,07

Modula elastičnosti: 128Gpa

Tlačna čvrstoća: 262.2Mpa

Pojava snaga: 374.8Mpa

Voda apsorpcija: obično 0,5 ~ 0,7%

Koeficijent linearne ekspanzije: 55 ~ 73 × 10-6℃

Shore tvrdoće: 79.8(Amount to HRC>55)

Prednosti:

1. dobra stabilnost. Nakon sto milijuna godina liječenja prirodnim starenjem, unutarnji stres bila eliminirana. Njegova organizacija je stabilan, koji je skoro bez deformacija, točnost može ostati stabilan za dugo vremena.

2. jednostavna obrada. Brušenje, poliranje, je lako dobiti visoku preciznost i hrapavosti. Nije osjetljiva na temperaturu. Koeficijent toplinske provodljivosti i koeficijent koeficijent toplinskog širenja je mala, čak i u nedostatku konstantatemperatura okolinemožete održavati točnost. Precizna oprema, distorzija uzrokovana temperatura će utjecati točnost. Ali granit nije osjetljiva na temperaturu, temperatura je opuštena, stoga može postići više preciznosti.

3. jednostavno održavanje. Pod uvjetom površina čista, u granit ima veći otpor, bez deformacija, pa to utječe na točnost.

4. dobre vibracije apsorpcije. Vibracija je nepovoljnih faktora preciznosti mjerenja.

5. zabranjeno obavljanje, dijamagnetska.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com