Dom > Rješenja > Sadržaj

Korištenje CMM u obrnuti inženjering

Aug 11, 2016

Obrnuti inženjering je vrsta proizvoda serijsku proizvodnju i sekundarni razvoj tehnologije razvijene od 20. Zato što za razliku od tradicionalnih proizvoda razvoja reda, stoga ga često se spominju kao obrnuti inženjering. Obrnuti inženjering je rezultat polja komercijalni i vojnom hardveru. Glavni cilj projekta je provesti mjerenje izvornih proizvoda kada se ne može lako dobiti informacije potrebne proizvodnje. Drugo je korištenje CAD postaviti model proizvoda, a zatim provesti odgovarajuće liječenje za model proizvoda za proizvodnju novih proizvoda. Obrnuti inženjering, tri koordinatni mjerni stroj je važne opreme. Proizvod originalne digitalne i proizvoda površine obnovu procesa zahtijeva podršku tri koordinatni mjerni stroj.

Digitalni izvornih proizvoda je prvi korak u obrnuti inženjering razvoj, također je najkritičniji korak. Preciznost digitalnih proizvoda može utjecati na strukturu proizvoda analiza i sekundarni razvoj proizvoda. Dok koristite koordinatni mjerni stroj, to može postići veća točnost zahtjeva i točne 3 d model proizvoda.

Tri koordinatni mjerni stroj može se podijeliti u dvije vrste: kontakt mjerenja i beskontaktni mjerenja. Kontaktirati mjerna metoda istraživanja glavni kontakt s uzorcima i bilježiti koordinate na površinu uzorka. To mogu biti podijeljeni u vrsta okidača i kontinuirano tip. Za velike uzorke vazduhoplovstva, automobilskoj i drugim industrijama, općenito možete odabrati kontakt mjerenja. Okidač vrsta mjerenja mogu umjetno planirati, koji možete dobiti više bodova u velikoj zakrivljenosti ili oštrim zakrivljenosti promjena područja. U području relativno ravna, da se mjeri sa manje bodova točnost potreba.

Non-kontakt mjernih metoda se uglavnom temelji na osnovni princip u području optičke, akustičke, magnetizam i tako dalje. Brzo prikupljanje mnogo gusta bodova u cijelu površinu uzoraka Postavi, koji je jednostavan za upotrebu i može smanjiti umjetni mjerenje plana.

Količina podataka je uhvaćen od strane tri koordinatni mjerni stroj je vrlo velik, što može postići visoku točnost zahtjeva. Tako se široko koristi u obrnuti inženjering.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com