Dom > Rješenja > Sadržaj

CMM običaj u zrakoplovstvu oštrica

Aug 22, 2016

Industrija motora zrakoplova je bit proizvodnje i to je oznaka razine nacionalne znanosti i tehnologije. Oštrica je "srce" zrakoplova motor komponente, koja je odlučila performanse motora, sigurnost i život. Stoga kvaliteta otkrivanje oštrica je složeniji i stroge. Tradicionalni otkrivanje metoda je korištenje posebne opreme za testiranje oštrica, što dovodi do nisko otkrivanje učinkovitost i slaba točnost. U posljednjih nekoliko godina, sa popularnost od tri koordinatni mjerni stroj, najčešće korištena metoda je koristiti kontakt CMM mjeriti na oštricu površina metodom dvodimenzionalni skeniranja za testiranje.

REVO probe in blade measuring

Tri koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u mehaničkih dijelova dimenzija i položaja tolerancija mjerenja. Vrši prikupljanje podataka kroz sondu pokreće ili skeniranja na komad, a zatim kroz izračun softver za sintezu elemenata se mjeriti, i dobiti rezultate. To možete izmjeriti objekt digitalizacije, poboljšati točnost mjerenja pogreška kompenzacije tehnologijom i fleksibilno mjerenje softver automatizacije i visoke učinkovitosti zrakoplovne oštrica mjerenja.

NANO preciznosti tri koordinatni mjerni stroj koristi u zrakoplovnu, nacionalnu obranu, učvršćenje i plijesni prerađivačka industrija poput automobilskih rezervnih dijelova 3D mjerenja. Opremljen je racionalno DMIS mjerenje softver koji je certificiran od strane Njemačke PTB. Softver ima lopatice testiranje modula. Oštrica otkrivanje modul podržava okidač i skeniranje otkrivanje načina, podržava dio skeniranja. To možete brzo izračunati izmjerenih položaja važno parametara oštrice, uvelike poboljšava otkrivanje preciznosti i učinkovitosti.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com