Dom > Rješenja > Sadržaj

Uvjetima okoliša CMM

Aug 24, 2016

Kako koordinirati mjerni uređaj visoke preciznosti mjerne opreme, stanju okoliša mogu utjecati na točnost mjerenja u određenoj mjeri, tako da najbolje radne uvjete treba jamčiti.

1. temperatura uvjet visoka točnost mjerenja

1.1 temperatura: 20±2 ℃

1.2 temperature promjena: < 0,5 ℃/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 gradijenta Temperature: < 0,5 ℃

1.4 za balansiranje vrijeme temperatura: > 48 sati

Napomene: Za točnost će se smanjiti ako je temperatura do zahtjevima norme.

2. relativna vlažnost zraka

Vlažnost radno okruženje utječe na stroj u sljedeća dva osnovna aspekta:

Visoka vlažnost olakšava hrđa strojnih dijelova kako bi utjecao na stroj rada i života; Niska vlažnost zraka olakšava proizvodnju statički tako da uzrokuju loše utjecati na rad računala i upravljački sustav. Pogodna vlažnost je 45%-60%.

3. čistoća

Kao statički i prašina može eventualno utjecati na mjerni stroj, imajući koji štiti od prašine i antistatična treba uzeti u obzir u dizajn površine tla i zidne površine.

4. zraka

Čista i suha. Njegova vlažnost je manje od 15%

Potrošnja zraka: 50L/min

Pritisak zraka: 6-10 bara

5. napajanje

AC 220 v, 50Hz, 2.5KVA; kolebanje napona treba nije velik nego 5% Ocjena napona; Ne koristiti na CMM s druge visoke snage elektroničkih uređaja zajedno kao što su klima uređaj, umnožavanje stroj, uređaj, itd. Ako zajedno koristite je neophodno, ugoditi posvojiti izolacije transformatora ili visoke frekvencije buke filtar.

6. osnovne vibracije zahtjev

Vibracije frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibrirati frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibracije frekvencije > 30 Hz amplitude≤3μm

7. slijetanje

Kako bi se zajamčila CMM sustav i pc sistem pouzdan i stabilan rad, treba opremiti CMM s neovisne i pouzdane uzemljivačkog sustava. Uzemljivački sustav bi trebao biti dizajn prema lokalnim stanjem i uzemljenja otpor bi trebao biti ispod 4 OMA.

Kada geološke stanje je jako loše, lišen uzemljenje uređaja treba biti usvojen, koji je izrađen od ravni pocinčani zavarenih i premazati parcele kako bi zaštitili sebe. Otpora uzemljenja treba biti ispod 4 ohma ili uzemljenje uređaja treba produljiti.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com