Dom > Rješenja > Sadržaj

Katalizatori industrijski razvoj--most koordinirati mjerni stroj (CMM)

Od 1960-ih, industrijska proizvodnja je vrlo brzo razvio. Naročito nakon porasta alatnih strojeva, strojeva, automobila, zrakoplovnu i elektronika industrija, razne vrste testiranja tehnologija i instrumenti su potrebni, pa tri koordinatni mjerni stroj koji utjelovljuje 3d mjerenja tehnologija nastaje u povijesnom trenutku i ima brz razvoj i poboljšanje.

Točnost mjerenja tradicionalno mjerenje alata (kao što su mikrometra, čeljusti, mjerne pločice, itd.) je općenito niska, što može biti korišten u polju čije opće preciznost nije visoka. Za high-tech proizvoda, podaci mjerenja nije zadovoljan, a to iznosi materijalnih resursa radne snage za mjerenje malih dijelova jedan po jedan. Izronjavanje od tri koordinate službeno prekinuo ovaj težak problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956, svjetski prvi koordinatni mjerni stroj razvijen od strane britanske FERANTI tvrtke, zatim nakon niza poboljšanje, 1964, švicarski SIP poduzeće je počelo koristiti softver za mjerenje udaljenosti između točaka, koji je počeo korištenje softvera mjerenja. Nakon brzi razvoj računalne tehnologije, CNC ere dolazi, funkcija koordinatni mjerni stroj je jači i mjernu točnost je veća.

Sa napretkom znanosti i tehnologije, funkcije, i kvalitetan tri koordinatni mjerni stroj su postupno poboljšalo, osobito u istraživanje i razvoj alatnih strojeva, strojeva, automobila, zrakoplovnu i razne komplicirane dijelove proizvodnje. U odgovoru na globalne konkurencije, proizvodnih poduzeća su također pridaje velika važnost za poboljšanje obrade učinkovitosti i smanjenje troškova proizvodnje. Među njima, najvažniji je proizvoditi kvalitetne proizvode. Kako bi se osiguralo veličine dijelova i tehničkih performansi upoznali zahtjeve, tvrtke pitanje strogoj kontroli kvalitete upravljanja. Samo na pretpostavci garancija visoke kvalitete proizvodnje može proizvođač shvatiti opstanak i razvoj.

Tri koordinirati mjerni stroj sa svoje visoke preciznosti, visoke fleksibilno i odličan digitalne mogućnosti postaje važno sredstvo za osiguranje kvalitete u modernog dizajna, razvoja, proizvodnje, prerade i proizvodnje.Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com